ΕΙΔΗΣΕΙΣ
   4/11/2013

   ΑΕΣΠ :Το Επαγγελματικό Ταμείο θα προχωρήσει!!

Η Αδέσμευτη  Ενωτική  Συνδικαλιστική  Παράταξη (ΑΕΣΠ) χαιρετίζει την απόφαση της Γ.Σ. τουΠ.Φ.Σ. που με συντριπτική πλειοψηφία αποφάσισε την εκκίνηση της διαδικασίαςίδρυσης του «Επαγγελματικού Ταμείου Φαρμακοποιών».

Είναι μια απόφαση πολύ μεγάλης σημασίας, που διασφαλίζει τουςπόρους του Π.Φ.Σ. και αφορά την τωρινή γενιά φαρμακοποιών αλλά κυρίως τους νεότερουςσυναδέλφους που πλήττονται από το σημερινό ασφαλιστικό σύστημα.

Είναι μια απόφαση πουαφορά το μέλλον των Φαρμακοποιών και την εξασφάλιση αξιοπρεπούς σύνταξης  στους νέους.

Η Γενική Συνέλευση του Π.Φ.Σ. ολοκλήρωσε την 1η φάσητης πολύπλοκης αυτής διαδικασίας  που κράτησεπερισσότερο από 1 χρόνο.

Δυστυχώς υπήρξαν και φωνές και τάσεις που επιχείρησαν «ναρίξουν την μπάλα στην κερκίδα»  με το πρόσχηματης αναβολής λήψης απόφασης. Όμως το χειρότερο είναι ότι κάποιοι αποχώρησαν «διακριτικά»αποφεύγοντας καν να ψηφίσουν υπέρ ή κατά.

Ο κ. Λουράντος αρκέστηκε  σε μια γραπτή παραληρηματική απολογία – 24 ώρεςαργότερα - επικρίνοντας και κατακρίνοντας τους πάντες που είχαν το θάρροςονομαστικής ψηφοφορίας, ψηφίζοντας υπέρ ή κατά.

Αναρωτιόμαστε γιατί δεν ατ είπε όλα αυτά ενώπιον της Γ.Σ.; Αυτόςείναι ο σεβασμός του στα όργανα; Eτσι εκδηλώνει το ενδιαφέρον του, κυρίως για τουςνέους συναδέλφους ;

Oι μάσκες πέφτουν καθημερινά …

Ευτυχώς αρκετοί από τους στενούς του συνεργάτες δεν ακολούθησαναυτή την τακτική υπεκφυγής και παρέμειναν στην αίθουσα, ψηφίζοντας μάλιστα υπέρ της ίδρυσης του ΕπαγγελματικούΤαμείου.

Συνάδελφοι,

Έχουμε υποχρέωση στις σημερινές γενιές αλλά κυρίως στις επερχόμενες,να στηρίξουμε τον Φαρμακοποιό και να διαφυλάξουμε τα χρήματα του. Τα θεμέλια μπήκαν.Στο χέρι μας είναι, υπεύθυνα και χωρίς άκριτες συνδικαλιστικές κραυγές, νασυνεχίσουμε.

Εμείς συνεχίζουμε.

 

 

ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ