ΕΙΔΗΣΕΙΣ
   29/10/2013

   θέλω και Διεκδικώ
ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΩ…

Η ομάδα της ΠΑΝΦΑΣΥΝ συνδυάζει την εμπειρία με την μαχητικότητα των νέων.
Η ομάδα της ΠΑΝΦΑΣΥΝ δεν πιστεύει στην μιζέρια και στο εύκολο έργο της κριτικής .
 Η ομάδα της ΠΑΝΦΑΣΥΝ βλέπει μπροστά και έχει όραμα για το μέλλον .
Η ομάδα της ΠΑΝΦΑΣΥΝ
ΘΕΛΕΙ

O  Την Διαφάνεια και την ανανέωση στον Σύλλογο μας. Ζητούμε το πόρισμα των Ορκωτών Λογιστών και τον επαναλαμβανόμενο τακτικό έλεγχο.
O  Έναν Σύλλογο για τον Φαρμακοποιό της Αθήνας , να τον βοηθάει τώρα που έχει ανάγκη. Το Ταμείο Αλληλοβοηθείας πρέπει επιτέλους να λειτουργήσει .
O  Τον εκσυγχρονισμό του Συλλόγου μας με αυτοματισμό των παρεχόμενων υπηρεσιών .  Αναβάθμιση της μηχανογράφησης έτσι ώστε για θέματα διαδικαστικά ο φαρμακοποιός να μπορεί να εξυπηρετείται με αυτοματοποιημένα συστήματα.
O  Την ανανέωση στον σύλλογο μας. Η λογιστική, η φορολογική  και η Νομική υπηρεσία πρέπει να ενισχυθεί. Ο φαρμακοποιός πρέπει να έχει απαντήσεις και στήριξη όταν την χρειάζεται. Οι καιροί απαιτούν συνεχή επαγγελματική ενημέρωση.
O  Την ανανέωση στην Διοίκηση του Συλλόγου μας . Καμιά Διοίκηση να μην ξεπερνά τις δύο θητείες. Μόνον έτσι το σύστημα θα ανανεώνεται  και θα αναδεικνύονται οι νέοι.
O  Το Φαρμακείο της Αθήνας να συνεχίσει να λειτουργεί και να ξαναγίνει εύρωστη οικονομική μονάδα και ο Φαρμακοποιός να έχει  ένα ανθρώπινο ωράριο.
O  Τον ασφαλισμένο, τον ασθενή, τον πελάτη  μαζί με τον  Φαρμακοποιό και όχι απέναντι του.

ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ
O  Την Διαφάνεια στην λειτουργία του Συλλόγου μας. Λέμε όχι σε τυχοδιωκτικές και ετσιθελικές τακτικές και στους άσκοπους και άσφαιρους  εντυπωσιασμούς.
O  Την πληρωμή όλων των οφειλομένων που δεν έχουν αποδοθεί  στην Αθήνα από τον ΕΟΠΥΥ όπως έχει γίνει στην υπόλοιπη χώρα.
 Ο φαρμακοποιός της Αθήνας βρίσκεται στην  «μέγγενη»  περισσότερο από τους υπόλοιπους συναδέλφους της Περιφέρειας.
O  Τακτές ημερομηνίες πληρωμών  από τον ΕΟΠΥΥ . Δεν αρκεί η πληρωμή μετά από πίεση . Οι επιταγές μας,  ζητούν συγκεκριμένες ημερομηνίες.
O  Ευέλικτα επιχειρηματικά σχήματα. Οι εταιρείες σε προαιρετική βάση πρέπει επιτέλους να ξεκινήσουν.
O  Η ομάδα της ΠΑΝΦΑΣΥΝ αντιπροσωπεύει το Μέλλον του Φαρμακείου. Δεν αντιπολιτευόμαστε απλώς . Η συνδικαλιστική αντιπαράθεση  μας γίνεται με γνώμονα την Σύνθεση και την Δημιουργία.
                                             
                                                    Ο ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ  ΜΑΣ


Θέλω και διεκδικώ πληρωμή στις 60 ημέρες ΕΟΠΥΥ
Θέλω και διεκδικώ ενιαίο ωράριο λειτουργίας για όλα τα φαρμακεία
Θέλω και διεκδικώ την υπεράσπιση του ιδιοκτησιακού των φαρμακείων
Θέλω και διεκδικώ άμεση εξόφληση όλων των ληξιπρόθεσμων.
Θέλω και διεκδικώ έναν Σύλλογο να πρωτοστατεί και όχι ουραγό των εξελίξεων.
 Θέλω και διεκδικώ συνελεύσεις  δεσμευτικές και με ουσία για τις αποφάσεις που υπερψηφίζονται και όχι συνελεύσεις για δημόσιες σχέσεις.
Θέλω να αποκτήσω φωνή, να διεκδικώ και να μην παραγκωνίζομαι.
Θέλω και διεκδικώ ο Σύλλογος μου να ενημερώνεται από το Υπουργείο και να συμμετέχει ενεργά στα θέματα που μας αφορούν και όχι όπως σήμερα.
Θέλω αλλαγή, θέλω να ακούγεται η φωνή μου, θέλω αυτό που μου αξίζει ως επιστήμονα, θέλω δυνατή εκπροσώπηση, θέλω ενημέρωση.
Θέλω ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.