ΕΙΔΗΣΕΙΣ
   4/7/2013

   ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ : ΞΕΚΙΝΑ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ

ΟΥπουργός Υγείας, κ. Άδωνις Γεωργιάδης,πραγματοποίησε σήμερα τον εναρκτήριο χαιρετισμό στο “Pharma and Health Conference 2013”.

Κατάτη διάρκειά της παρέμβασής του –μεταξύ άλλων- ανέφερε ότι «τα πράγματα με την τρόικα πάνε καλά. Η Ελλάδα θα τα καταφέρει. Τομεγάλο στοίχημα είναι να αναπτύξουμε σχέσεις εμπιστοσύνης. Να μην υπάρχουναιφνιδιασμοί. Να μπορείτε και εσείς να κάνετε τη δουλειά σας και εμείς ναυλοποιούμε τους στόχους μας».

Μάλισταπρος αυτή την κατεύθυνση ο κ. Γεωργιάδης γνωστοποίησε ότι «για να το πετύχουμε αυτό, επιθυμώ στις επόμενες ημέρες να ξεκινήσειμια συνεργασία, ένας εκτενής διάλογος μεταξύ του Υπουργείου Υγείας και όλων τωνεμπλεκομένων με την Υγεία φορέων. Με ειλικρίνεια και ανοιχτά χαρτιά. Όπου θαβάλουμε κάτω όλη την πολιτική την οποία ασκούμε, ένα ένα όλα τα μέτρα πουέχουμε πάρει και όλες τις δράσεις που είναι να έρθουν, ώστε αφενός να δομηθείσωστά η πολιτική μας και αφετέρου να ξέρετε τι ισχύει και τι θα ισχύσει, προκειμένουνα οργανωθούμε όλοι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

«Άλλωστε κοινός μας στόχος είναι ηΕλλάδα να τα καταφέρει. Μας ενδιαφέρει να πετύχουμε. Μας ενδιαφέρει να πάμεμπροστά», πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο Υπουργός Υγείας.